Site Overlay

Wat klanten zeggen…

Ik zat op een punt in mijn leven waar ik het gevoel had vast te zitten. Je leest het goed, ik “zat” vast, want Cindy heeft me hieruit geholpen. 
Ik ga al heel lang naar psychologen en therapeuten en heb er altijd baat bij gehad. Maar ik voelde nu dat ik een andere aanpak nodig had.
Eentje die op een voorzichtige maar eerlijke manier me kon doen inzien waar het anders kon.
Vaak gaat de tijd zo snel en staan we niet echt stil bij onze huidige situatie. We razen onszelf haast voorbij. En plots kom je vast te zitten.
Alsof je geen uitweg meer hebt en niets nog lijkt te lukken. Je beseft dat je uiteindelijk je pijnpunten onder ogen zult moeten zien en er ook
werkelijk mee aan de slag zult moeten gaan om gebeurtenissen en situaties in het leven te leren accepteren en relativeren. Cindy heeft me
enorm goed geholpen hiermee. Ik ga momenteel nog steeds in begeleiding bij haar en krijg altijd een enorme boost nadat ik bij haar ben
geweest. Alsof ze na de spiegel, mij ook telkens de roze bril toereikt. Bedankt hiervoor. Ik kan iedereen die het gevoel heeft even
“vast te zitten” aanraden om contact op te nemen met Cindy. 
L. V. H. uit Wuustwezel
_______

Een aangename, neutrale professionele aanpak.
Communicatief sterk maar toch zacht.
Een fijne ervaring.
E.P. uit Kalmthout
_______

Cindy is een coach die instant verbinding weet te maken. Ze stelt vragen die je bij de essentie doen uitkomen. Dit is nodig om inzicht te krijgen in waar het om draait en om de noodzakelijke stap vooruit te kunnen zetten. Cindy is een warm persoon die vanuit een veilige omgeving verandering kan stimuleren. Dankjewel!
J.S. uit Oud-Turnhout
_______


Ik heb contact opgenomen met Cindy omdat ik me al een tijdje niet goed voelde in mijn vel. Onzekerheid wat stubbels op het werk….
Om duidelijk te zijn, ik word nog altijd begeleid momenteel.
Cindy is een heel rustig en warm persoon waar ik me meteen op mijn gemak bij voelde. Iemand die luistert > zo belangrijk! Die tips en raad geeft.
Iemand die niet oordeelt. Super!
In’t begin dacht ik, ik ga het zelf oplossen. Dit is niks voor mij. Maar mijn problemen verdwenen niet, het werd zelfs herhaald. Ik kan zeker aanraden om je te laten helpen. Er is niks verkeerds aan. Veel succes iedereen!
E. V. O. uit Brasschaat
________


Cindy is een empathische coach met een warm hart en een verfrissende manier van aanpakken.
Wendy Ceulemans, co-fouder at Coach Clinic
________


Het was een heel fijne avond… Met veel nuttige tips… We hebben er allemaal van genoten… dank je wel!
C.S. uit Hasselt
________


Fantastische workshop, gegevens door een top madam met echt heel toepasbare nuttige tips 🙂
L.G. uit Deurne
________